VRG Sundbyberg

Om vår skola

Gymnasium

VRG Sundbyberg ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan, som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla, stannar precis vid fastigheten. Den fina byggnaden genomgår en omfattande renovering under 2017-2019. Husets karaktär kommer varsamt att bevaras och stora öppna ytor och ett fint ljusinsläpp skapar en trevlig och inspirerande studiemiljö. Gymnasieverksamheten startar hösten 2019. Stiftelsens gymnasiearbete präglas av ett nära samarbete mellan eleverna, personalen och övriga skolor i stiftelsen.

Följ oss i social media

Gymnasium - Kontakta oss: vrgsundbyberg@vrg.se

Infokvällar

Viktiga datum

Skolstart

19/08

Föräldramöte

19/08

Mentordag

04/09

Studiedagar

30/09 - 01/10

Meet the teachers

08/10

Julavslutning

19/12
Välj inriktning och ansök

Rektor

Rektor för Viktor Rydberg gymnasium Sundbyberg blir Kajsa Parmell, verksam inom stiftelsen VR Skolor sedan 2004 och biträdande rektor på Viktor Rydberg gymnasium Jarlaplan sedan 2014. Kajsas ansvar var framförallt IT- och arbetsmiljöfrågor. Sedan hösten 2017 är Kajsa rektor på Viktor Rydberg Jarlaplan.

Informationskväll

Den 25 april 2019 välkomnade VRG Sundbyberg till det andra informationsmöte om den nya verksamheten. Eleverna fick träffa tillträdande rektor Kajsa Parmell, Skolchef Kristy Lundström och många fler. För er som missade våra informationskvällar, så har ni här till vänster ett bildspel över lokalerna och svar på alla de frågor som kommit upp.

Om du har några undringar, tveka inte att höra av dig:

vrgsundbyberg@vrg.se

Kolla in våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan!

Elevhälsa

På våra gymnasieskolor har vi ett elevhälsoteam som består av kurator, skolsköterska och speciallärare, och vi har tillgång till specialpedagoger, skolläkare och skolpsykolog. Vi kan vara ett stöd och hjälp för dig i frågor kring ditt fysiska och psykiska mående och till oss är du välkommen med stort som smått. Vi arbetar på skolan med förebyggande och hälsofrämjande arbete och finns på plats måndag-fredag.

Du är, som elev, alltid välkommen att titta förbi!

Föräldraförening

Föräldraföreningens syfte är att möjliggöra ett nära samarbete mellan skola, hem och fritid genom ett nätverk av engagerade föräldrar.

Skolmat

Varje dag serveras näringsriktig mat på VRG Sundbyberg. Här lagas maten på plats i vårt stora, nyrenoverade kök. Vegetariska rätter står alltid på menyn.

Läsårsdata


Höstterminen 2019
 • 19/8 Skolstart
 • 4/9 Mentordag
 • 30/9-1/10 Studiedagar
 • 28/10-1/11 Höstlov
 • 19/12 Julavslutning
Vårterminen 2020
 • 7/1 Terminsstart
 • 29/1 Aktivitetsdag
 • 24/2-28/2 Sportlov
 • 18/3 Studiedag
 • 6/4-13/4 Påsklov
 • 1/5 Lovdag
 • 21/5-22/5 Lovdagar
 • 11/6 Skolavslutning

Till alla projekt

Filtrera nyheterna genom att välja en typ nedan


Till alla nyheter

Har du några frågor?

Om du inte hittar svaren du söker på webbplatsen eller under vår FAQ, så är du välkommen att kontakta oss. Det smidigaste sättet är att använda formuläret. Vi svarar så fort vi kan! Om du är intresserad av att arbeta hos oss, vänligen fyll i formuläret på sidan ”Arbeta här”, inte detta formulär.

Landsvägen 66
172 65 Sundbyberg