VRG Sundbyberg

Om vår skola

Gymnasium

VRG Sundbyberg ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan, som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla, stannar precis vid fastigheten. Den fina byggnaden genomgår en omfattande renovering under 2017-2019. Husets karaktär kommer varsamt att bevaras och stora öppna ytor och ett fint ljusinsläpp skapar en trevlig och inspirerande studiemiljö. Gymnasieverksamheten startar hösten 2019. Stiftelsens gymnasiearbete präglas av ett nära samarbete mellan eleverna, personalen och övriga skolor i stiftelsen.

Följ oss i social media

Gymnasium - Kontakta oss: vrgsundbyberg@vrskolor.se

Infokvällar

  • 2018-12-06 17:00, 18:00, 19:00
  • 2019-01-31 18:00
Kom till Löfströms Allé 3 och träffa rektor och lärare och få svar på alla dina frågor. OSA! klicka här för att anmäla närvaro

Öppet hus

Skolledning: Rektor på nya skolan blir Kajsa Parmell. Läs intervju här.

Kolla in våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan!

Elevhälsa

På våra gymnasieskolor har vi ett elevhälsoteam som består av kurator, skolsköterska och speciallärare, och vi har tillgång till specialpedagoger, skolläkare och skolpsykolog. Vi kan vara ett stöd och hjälp för dig i frågor kring ditt fysiska och psykiska mående och till oss är du välkommen med stort som smått. Vi arbetar på skolan med förebyggande och hälsofrämjande arbete och finns på plats måndag-fredag.

Du är, som elev, alltid välkommen att titta förbi!

Föräldraförening

Föräldraföreningens syfte är att möjliggöra ett nära samarbete mellan skola, hem och fritid genom ett nätverk av engagerade föräldrar.

Skolmat

Varje dag serveras näringsriktig mat på VRG Sundbyberg. Här lagas maten på plats i vårt stora, nyrenoverade kök. Vegetariska rätter står alltid på menyn.

Läsårsdata


HT 2019

Information uppdateras under våren 2019

Filtrera nyheterna genom att välja en typ nedan


Två av VR skolors lärare står som vinnare på Lärargalan

Det finns galor för bästa idrottare, bästa musiker och bästa skådespelare, så varför har inte samhället lyft fram lärare på samma sätt genom en lärargala? Svenska skolor vimlar av energiska, kompetenta och motiverande lärare som varje dag gör skillnad för sina elever. Lärargalan 2018 hölls just på Berns i Stockholm, och bland vinnarna hittar vi två lärare från VR skolor.
27.11.2018 Lärargalan 2018

Lärare från 23 europeiska länder möttes i Tyskland

Louise Bedarvik från VRSV deltog i “Transnational Cooperation Activities” (TCA) tillsammans med ett 70-tal andra lärare från 23 europeiska länder. Det hela anordnades av Erasmus nationella organisation i Baden-Würtemberg, Tyskland.
19.11.2018 TCA i Freiburg

Till alla nyheter

Har du några frågor?

Om du inte hittar svaren du söker på webbplatsen eller under vår FAQ, så är du välkommen att kontakta oss. Det smidigaste sättet är att använda formuläret. Vi svarar så fort vi kan!

Landsvägen 66
172 65 Sundbyberg