VRG Sundbyberg

Om vår skola

Gymnasium

VRG Sundbyberg ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan, som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla, stannar precis vid fastigheten. Den fina byggnaden genomgår en omfattande renovering under 2017-2019. Husets karaktär kommer varsamt att bevaras och stora öppna ytor och ett fint ljusinsläpp skapar en trevlig och inspirerande studiemiljö. Gymnasieverksamheten startar hösten 2019. Stiftelsens gymnasiearbete präglas av ett nära samarbete mellan eleverna, personalen och övriga skolor i stiftelsen.

Följ oss i social media

Gymnasium - Kontakta oss: vrgsundbyberg@vrskolor.se

Infokvällar

  • 2019-01-31 18:00
Kom till Löfströms Allé 3 och träffa rektor och lärare och få svar på alla dina frågor.

Öppet hus

  • 2019-04-25 18.00

Vill du att Viktor Rydberg Gymnasium Sundbyberg ska starta Estetiska programmet med inriktning bild?

Rektor

Rektor för Viktor Rydberg gymnasium Sundbyberg blir Kajsa Parmell, verksam inom stiftelsen VR Skolor sedan 2004 och biträdande rektor på Viktor Rydberg gymnasium Jarlaplan sedan 2014. Kajsas ansvar var framförallt IT- och arbetsmiljöfrågor. Sedan hösten 2017 är Kajsa rektor på Viktor Rydberg Jarlaplan.

Informationskväll

Den 31 januari 2019 välkomnade VRG Sundbyberg till informationsmöte om den nya verksamheten. Eleverna fick träffa tillträdande rektor Kajsa Parmell, Skolchef Kristy Lundström och många fler. För er som missade, filmade vi kvällen.

Vänligen anmäl er till evenemanget nedan!

Kolla in våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan!

Elevhälsa

På våra gymnasieskolor har vi ett elevhälsoteam som består av kurator, skolsköterska och speciallärare, och vi har tillgång till specialpedagoger, skolläkare och skolpsykolog. Vi kan vara ett stöd och hjälp för dig i frågor kring ditt fysiska och psykiska mående och till oss är du välkommen med stort som smått. Vi arbetar på skolan med förebyggande och hälsofrämjande arbete och finns på plats måndag-fredag.

Du är, som elev, alltid välkommen att titta förbi!

Föräldraförening

Föräldraföreningens syfte är att möjliggöra ett nära samarbete mellan skola, hem och fritid genom ett nätverk av engagerade föräldrar.

Skolmat

Varje dag serveras näringsriktig mat på VRG Sundbyberg. Här lagas maten på plats i vårt stora, nyrenoverade kök. Vegetariska rätter står alltid på menyn.

Läsårsdata


HT 2019

Information uppdateras under våren 2019

Filtrera nyheterna genom att välja en typ nedan


Flera vinster i årets UF-mässa

Årets upplaga av UF-mässan, Ung Företagsamhet mässa, har just gått av stapeln på Dansens Hus i Stockholm, och våra tre gymnasium var självklart med och tävlade. Vi hamnade på pallplats inom flera olika kategorier.
25.02.2019 Entreprenörskap på riktigt

Till alla nyheter

Har du några frågor?

Om du inte hittar svaren du söker på webbplatsen eller under vår FAQ, så är du välkommen att kontakta oss. Det smidigaste sättet är att använda formuläret. Vi svarar så fort vi kan! Om du är intresserad av att arbeta hos oss, vänligen fyll i formuläret på sidan ”Arbeta här”, inte detta formulär.

Landsvägen 66
172 65 Sundbyberg