Press

Filter:
 • Visa alla
 • Våra Nyheter
 • I andra medier
  www.nackavarmdoposten.se

  Eat for change får ansvar för VRS Fisksätras skolkök

  2021-05-27

  Matkonceptet Eat for change kommer driva skolköket på nya Viktor Rydbergs skola Fisksätra. De arbetar lokalt med social hållbarhet för att stärka Fisksätra och skapa arbete och inkludering med högt ställda mål på att minimera klimatpåverkan genom maten.

  Läs mer
  www.mittistockholm.se

  Så blir studentutspringet i Danderyds skolor

  2021-05-24

  Den 8 juni tar 183 elever från VRG Djursholm studenten, meddelar Stiftelsen Viktor Rydbergs skolors kommunikatör, Richard Wahlström. Där planeras eleverna springa ut klassvis och bara kortare ceremonier att hållas.

  Läs mer
  www.mittistockholm.se

  De vill få unga att leva i nuet

  2021-05-12

  ”Don´t forget today”. Alexander, Liam och Selma på VRG Odenplan vill med sina tröjor få unga att inte oroa sig för mycket för framtiden. Själva ägnar de en hel del tid åt att tänka på kommande studier och vilka jobb de vill ha.

  Läs mer
  www.sverigesradio.se

  Hur lycklig är egentligen studentens dag?

  2021-04-29

  Tredjeårseleven Hedda Grönwall på VRG Jarlaplan medverkar i P1 morgon om den stundande mösspåtagningen och studenten som även i år anpassas på grund av pandemin.

  Läs mer
Visa fler inlägg

Presskontakter

Linda Marklund
Kommunikatör huvudkontoret
linda.marklund@vrskolor.se
070-962 45 94

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok