VRG Singoalla

Om vår skola

Gymnasium

VRG Singoalla kommer till höstterminen 2022 att ta emot ca 100 elever i nyrenoverade lokaler på Frejgatan 30 och skolan kommer även att ha undervisning i VRG Odenplans lokaler. Undervisningen kommer att ges på tidig eftermiddag till kväll och goda middagar kommer att serveras. Det här är en skola för dig som vill ha en mer flexibel skolgång och ämnena kommer att ges integrerat. Kanske är du entreprenör, skådespelare, utövar idrott på en hög nivå eller på annat sätt gynnas av undervisning senare på dagen – då är detta skolan för dig.

Följ oss på Instagram!

Här kan du se och läsa mer om VRG Singoalla!

 

Läs mer i vår broschyr

Gymnasium- Kontakta oss: 08 622 21 50 eller info@vrgsingoalla.vrskolor.se

Öppet hus

  • 2021-12-08 18:00-20:00
OBS! Föranmälan krävs. ANMÄL DIG HÄR!

Läsåret

Skolstart ht-22

Välj inriktning och ansök

Här kan du se VRG:s alumn, skådespelaren Edvard Olsson berätta om sin tid på VRG och varför VRG Singoalla hade kunnat passa honom!

 

skiss_Viktor Rydberg 211022_ copy (1)
Alexander Donka
Alexander Donka

Elevhälsa


Elevhälsan på VRG Singoalla kommer att består av kurator, skolsköterska och speciallärare, och vi har tillgång till specialpedagoger, skolläkare och skolpsykolog. Elevhälsoteamet kan vara ett stöd och hjälp för dig i frågor kring ditt fysiska och psykiska mående och du kommer alltid vara välkommen till oss med stort som smått. På skolan kommer det även arbetas med förebyggande och hälsofrämjande arbete och elevhälsoteamet kommer att finns på plats vissa dagar under veckan.

Som elev är du alltid välkommen att titta förbi!

Alexander Donka

Filtrera nyheterna genom att välja en typ nedan


VRG

Öppet hus – Anmälan

Öppet hus på VRG   OBS! Vi rekommenderar vaccinpass. VRG Djursholm – 25/1 kl. 17:30 – 19:30. Samling och presentation 17.30 i aulan. OBS! Föranmälan krävs – ANMÄL DIG HÄR! VRG Sundbyberg – 6/12 kl. 18.00-20:00, 3/2 kl. 18.00-20...
04.11.2021 Öppet hus 21-22

Till alla nyheter

Har du några frågor?

Om du inte hittar svaren du söker på webbplatsen eller under vår FAQ, så är du välkommen att kontakta oss. Det smidigaste sättet är att använda formuläret. Vi svarar så fort vi kan!

Frejgatan 30
113 49 Stockholm

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok